Skip to main content

and i say: "welcome myself"


so, ever since there's nobody here to greet me: "hello, welcome, have fun," i decided to say these words to my very own self: "hello, darling. welcome, please feel free to write anything you want, right here, anytime. share your thoughts and minds, everything, darling. have fuuun :)"

and i replied to myself: "thanx :) okay, now, let me have some fun here, write here, right now :)"

Comments

Anonymous said…
kak, terserah deh ya mau bilang gue kepo atau apalah, tapi suka banget dehh sama blognyaa! jangan bosen-bosen gue komentarin ya, kak :D hahaha! keep up the great thoughts!

Popular posts from this blog

pagi sendu

Halo, selamat pagi.
Hari ini dimulai sendu sekali.
Hujan rintik membasahi.
Dan sama seperti Rain yang dalam "Smoking With God" ingin mengajakMu merokok di balkon lantai dua, aku pun mau.
Seharian bersama bicara berdua, atau saling diam, cukup mensyukuri kehadiran masing-masing, di balkon lantai dua, dengan sebuah jendela yang selalu terbuka, tempat asap kita bermuara.
Halo, mungkin aku rindu, rindu terlalu, hingga terlarut dalam haru.

*Sedikit banyak juga terinspirasi dari karya Rain Chudori - "Smoking With God"
stressed out from eating too much
stressed out from not eating enough
stressed out from thinking too much
stressed out from not caring enough
how can I be the best version of myself if I don't even have the ability to think straight
kalo sepenggal kecurigaan kita ramu dengan benar (benar) maka asumsi asumsi yang kadung mematangkan diri bukannya tidak bisa berubah jadi kenyataan